søndag den 30. marts 2014

Miki 8 år

Idag fylder min lille havaneser 8 år.

Det fejrede vi med en hyggelig gang træning sammen med nogle gode træningskammerater.

Og selv om vi især fik hygget, så nåede vi også en masse på træningssiden.

My fik prøvet en fuld færdighedsprøve klasse 1, og hun var super dygtig, så det bliver spændende at se hendes debut næste lørdag.

Miki fik testet sit freestyle program til klasse 1, der er stadig en del der trænger til finpudsning, så det bliver meget spændende at debutere med ham på lørdag til samme konkurrence som My.

Og så fik hundene ellers trænet LP1 for de fleste og LP2 for Tyson, hvor Aida og Miki hjalp Tyson med at træne fællesdæk. Super fællesdæk af alle 3 hunde :) Rart at være godt igang med LP træningen igen, da konkurrence sæsonen er ved at starte op igen.Coby fik trænet lidt tricks og forskellige øvelser fra færdighedsprøven og LP, og så fik han spurtet en masse ture, altid dejligt at få lov og strække benene ;)

Efter træningen stod den på mere hygge. I anledningen af Mikis 8 års fødselsdag havde jeg kreeret små hundefødselsdagskager (bestående af toastbrød med leverpostej og kyllingepølser på) til alle hundene, hvilket de alle nød.

Her nyder Aida og Miki hver deres kage:Og selvom man er fyldt 8 år, så mener Miki man godt stadig må være en bandit, så han udnyttede et uopmærksomt øjeblik fra Aida og hendes mor til at tømme Aidas mors lommer for guffer, så typisk Miki at finde på sådan noget.


Så Miki har haft en god fødselsdag i et godt selskab og med dejligt vejr.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar