søndag den 14. september 2014

Miki til DM

I år havde Miki kvalificeret sig til DKK's DM i lydighed (LP1), så den 30. august kørte vi til Vamdrup, hvor DM skulle afholdes.

Dagen startede lidt kaotisk med et bilvindue vi fik rullet ned, men som derefter ikke kunne rulles op igen, ikke helt smart når vejrudsigten lovede regn, regn og mere regn. Vi fik lånt et tyndt plastic regnslag af Tove som vi satte for vinduet, og Katrine blev så ved bilen, mens Miki og jeg deltog i indmarchen. Herefter lykkedes det os at låne noget presenning af Rikke, men inden vi fik sat det på, så kom Katarina forbi, slog lidt på bildøren og rullede vinduet op, dejligt.

Herefter efterlod jeg Coby løs i bilen, ikke smart når godbidderne lå frit fremme, så dem spiste han selvfølgelig, man er vel en pyr ;) så på tiggergang og med hjælp fra Katarina og Ingerlise havde jeg alligevel godbidder til Miki så han kunne belønnes under konkurrencen.

Det blev vores tur til at komme i ringen, og utroligt nok blev det i tørvejr.

Tandvisning: gik fint og vi fik 10 point.

Lineføring: startede med at Miki lige fik et lille "anfald" af reversed sneezing og derefter lidt problemer med at Miki hang men ellers ok fine plads positioner for os, det blev til 6,5 point.Stå: helt perfekt og 10 point.Spring: en ekstra kommando og 9,5 point.

Stillingsskift: en ekstra kommando og 9,5 point.


Indkald: her afslutter Miki lidt langt og skævt fra mig, så 8 point.Næseprøve: fint søg, fin afslutning for os, 8,5 point.
Dæk: da jeg kom ud og vendte mig så var Miki halvvejs ude ved mig, så 0 point.

Helhedsindtryk: 7,5 point.

Alt i alt 139 point og en 19. plads ved vores første DM nogensinde. Jeg super tilfreds med Miki, han gjorde det så godt som vi kan i øjeblikket, lige bortset fra dækken ;)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar