onsdag den 5. november 2014

Py Træf 2014

18/10-14 pakkede jeg alle hundene i bilen og kørte til Sorø på Sjælland, hvor årets py træf skulle afholdes. Køreturen gik super bortset fra de sidste 200 meter, for gps'en vidste vej frem til nogle store sten der spærrede for videre kørsel, og uanset hvordan jeg prøvede at finde en ny rute, så endte jeg alligevel tilbage ved disse sten. Efter noget tid mødte jeg endelig nogle lokale der kunne finde en bedre og alternativ rute, så vi endelig kunne nå frem til pladsen hvor træffet holdtes.

Hurtig luftning af hunde, og så ned og hilse på de andre py ejere. Det er så hyggeligt med disse træf, hvor man mødes med andre der også er vilde med denne sjove race, og ikke mindst møder man en masse andre dejlige pyr.

I år startede vi også med en gåtur. Meget hyggeligt omend Ludo vist syntes der var lige rigeligt med cyklister på ruten ;)
Herefter var der hygge og spisning og masser af snak om racen.

Så var der en del der fik trænet på lidt agility med deres hunde. Jeg tog istedet kameraet frem og forsøgte at få lidt billeder af flere af hundene.

Ludo kom ud igen, men hun syntes det hele var lidt meget, mange nye hunde, mange nye mennesker og et fremmed sted, puha. Men hun endte dog med at overgive sig og lege med en yngre pyr hvalp, de hyggede sig de 2.

Vi sluttede af med kage. Jeg fik luftet alle hundene igen, og så gik turen ellers tilbage til Jylland efter en meget hyggelig dag. Ser frem til næste års træf i Viby :)Ingen kommentarer:

Send en kommentar