mandag den 11. maj 2015

Miki update

For Miki er der også sket en del siden sidste opdatering, hvor vi var på kursus med Siv Svendsen.Bla. har vi deltaget på et apporteringskursus ved Canis i Århus, hvor vi har arbejdet med hold fast delen af selve apporteringsøvelsen. Det går fremad, men vi har stadig en del at arbejde med.

Vi har været til agility venskabskonkurrence og agility konkurrence på hjemmebane. Venskabskonkurrencen endte med 4 disk bla fordi jeg i sidste løb tog belønning (bold) med på banen for at få lidt gang i Miki. Hjemmebane konkurrencen endte med 1 disk og 3 udeblevne løb, da tjansen som hjælper endte med at tage hele tiden. Men en super hyggelig dag, og sjovt at være afsted til agility igen, men må nok indse at agility aldrig bliver Mikis sport.Vi har været til htm konkurrence i Rønde, hvor den bedste placering blev en 3. plads i for sjov klassen, og hvor vi bestod færdighedsprøve 1.

Vi har været på Empowerment kursus og på kursus med Helle Sejer Damkjær, men vil se om jeg ikke kan få skrevet lidt mere om de 2 kurser senere.

Miki har været til Scweiss prøve i 400 m 20 t spor, vi bestod desværre ikke prøven, da vi aldrig rigtigt kom igang med sporet.Ugen efter schweiss prøven kom Miki til dyrlæge da han havde haft symptomer der mindede om dem han havde dengang han havde urinvejssten. Og det viste sig også at han havde fået nogle igen, avs. Nu står den på special foder resten af livet, og så skulle han helst ikke danne nye sten.

Så har han deltaget i Best Friends Trick Challenge i division A. Se video HER og sørme om han ikke vandt klassen denne gang, så han har lige modtaget den flotte præmie fra Best Friend, en masse bamser og welldone bøfstænger.
Derudover fik han også fine kommentarer af 2 eksterne dommere:
  • Martina Sunnås - I was very impressed by you standing in the stairs and Miki rolling into the blanket at the bottom of the stairs. I loved seeing your connection when you jumped together, so sweet! I liked how different your trick were, good imagination 
  • Emily Larlham - I really enjoyed the trick where Miki jumps up and lays on your back while you move. I also thought it was very cleaver to do the weaving of your arms as the ‘Dog Under Trainer’ trick!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar