mandag den 7. november 2016

Ludos første pokal

Forrige weekend var Ludo til agility kursus lørdag og agility venskabskonkurrence søndag.

Lørdag var vi til kursus med Tina Tøndering. Det var et rigtig godt kursus, hvor vi fik hjælp til vores handling (læs min handling) og hjælp til mere fart på banen. Det var rigtig godt for os begge, og jeg håber vi får mulighed for at deltage på lidt flere kurser næste år. Det er dobbelt bonus, for jeg får trænet min handling og timing osv og Ludo får trænet i fremmed miljø og med fremmede forhindringer.

Søndag var vi så til venskabskonkurrence i Give. Umiddelbart gik det jo meget godt. Vi kom hjem med en pokal (2. plads i ag konkurrencen) og vi blev vist kun disket 1 ud af 4 løb.

Frække Ludo med hendes første pokal :p


Men farten og glæden var der ikke konstant. Tilgengæld var hun sød og dygtig og meget meget sikker i sin slalom. Så der var klart positive ting at tage med derfra. Men skal det være sjovt for os begge, så skal vi vist arbejde med at finde motivationen igen, så Ludo kan holde fest på banen. Det må blive målet for agility for næste år. Så bliver hun forhåbentlig ligeså motiveret for agilityen som hun er for rally, tricks og nosework.

Lidt billeder af sødeste, kærligste lille Ludo på agilitybanen:Og tilsidst et billede af hele flokken fra DCH Skive, det var fedt at være så mange afsted fra klubben.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar