tirsdag den 26. januar 2016

Julegaver og året der gik.

Det er godt nok lang tid siden jeg har fået opdateret bloggen.

Så først en lille opsamling på året der gik.

Det blev generelt et lidt stille år på konkurrence siden, men Miki opnåede bla den svenske rally novice titel, samt den danske freestyle 1 titel.
Udover det deltog vi i enkelte prøver i agility, lydighed og schweiss også. Vi hyggede os, men uden de store resultater.

Ludo kom ud til en enkelt prøve, nemlig en schweiss prøve. Vi fik en 2. præmiering, hvilket jeg er rigtig godt tilfreds med, da det var vores første konkurrence situation sammen, men forhåbentlig bliver der en del flere i år.

Men selvom det var et stille år på konkurrence fronten, så betyder det ikke at det var et kedeligt år, hvor vi ingenting lavede :p

Alle 3 hunde har fået trænet på hold, og vi har været afsted på mange spændende kurser. Startende med Miki på apporterings kursus tilbage i januar. Empowerment kursus i april. I april gennemgik Miki også en mentalbeskrivelse gennem DKK i forbindelse med uddannelse af nye mentalbeskrivere. Helle Sejer Damkjær kursus i maj. Olga kursus (agility) med Ludo i juni. Duftdiskrimineringskursus i august. Sporkursus i september. DCH kredskursus i oktober.

Og heldigvis er der allerede booket en del kurser for 2016, hvoraf jeg deltog på det først i søndags.

Ludo blev også røngten fotograferet. Og efter lidt venten (det blev sendt ind til DKK lige op til jul), så kom resultaterne fra DKK. Ludo har B hofter og 0 på albuer. Dejlige resultater :D


Tilsidst lige et lille overblik over 3 heldige hundes julegaver i 2015.

Fra Olivers (vundet i konkurrence på instagram):


Fra Mikis julesok ved Skive dyrehospital:Fra familien i Krejbjerg:


Fra hundenes julesokker ved deres egen dyrlæge i Roslev:Hundene takker for alle gaverne, de skal nok blive nydt med velbehag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar