onsdag den 27. november 2013

Coby's 10 favorit ting ved den lokale skov.

10.


Bare det at være der betyder, at man er ude at gå tur, at man tilbringer tid i den friske luft, og at ens ejer sandsynligvis har lommen fyldt med godbidder.
 
9.
 
 
 
Hvis man bliver sulten, og ens ejer skulle have glemt godbidderne, så er skoven fuld af forskellige ting man kan spise. Man skal bare se efter dem, og nogle gange skal man være hurtig og spise det, inden ens ejer opdager, hvad det er man er igang med.
 
 
8.
 

Skulle man gå hen og blive træt (hvilket ikke er sandsynligt for en pyr), så har denne skov et shelter, hvor man kan tage et lille hvil inden man fortsætter oplevelsesturen.

7.


Bliver man væk i skoven, så er der de her smarte kort, der viser hvor man er og hvilken vej man skal gå.

6.


Skoven er fuld af spændende dufte, og det er vigtigt at få undersøgt dem alle. Er man rigtig heldig får man lov til at gå spor i skoven.

5.


Nogen gange er skoven fyldt med vandpytter, vandpytter er som små søer, meget sejt. Og selvom de er lidt små, så kan man godt dyppe poterne i dem eller bruge dem til at slukke tørsten.

4.


Skoven kan også være fyldt med grankogler, hvilket også er sejt. For man kan tjene godbidder ved at apportere dem. Eller hvis der er rigtig mange grankogler, så kan ens ejer tage en af dem og afsætte deres fært på den, og så kan man bagefter finde lige den grankogle mellem alle dem uden fært, dette er en meget sjov leg, for det gør ejeren glad og man kan tjene rigtig mange godbidder.

3.


En anden måde, at tjene godbidder på i skoven, er med de store sten. For man kan sidde på dem og se sød ud, og man kan også bruge dem til forskellige tricks, som feks elefant tricket og stå på hænder.

2.


Træer, igen noget skover er fuld af. Træer kan bruges til mange ting. Man kan bruge dem til tricks, som feks stå på hænder og løbe rundt om, og derved tjene godbidder. Og nogle gange er der nogle træer der er væltet, dem kan man bruge til at træne balancen og koordinationsevnen ved at klatre på dem.

1.Men det allervigtigste ved lige præcis denne skov er søen. Skoven har en sø, og det er fedt, for så får man lov at svømme når man er der, og så kan dagen ikke blive bedre.

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar